Είπαν

Συνεπής ο Αλ.Τσίπρας με τις εξαγγελίες του! "Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ -παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες- πραγματοποιεί όλα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στις ΔΕΘ του 2014 και 2015."

Διαβάστε Περισσότερα

για το κλείσιμο ιδιωτικών Μ.Μ.Ε: «Όπως πριν από τρία χρόνια εξέφρασα δημόσια την αντίθεσή μου στο κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης, έτσι και σήμερα επιθυμώ να εκφράσω δημόσια την αντίθεση μου στο κλείσιμο ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης.. Το μαύρο δεν έχει κομματική απόχρωση. Αποτελεί πλήγμα στην πολυφωνία και στη δημοκρατία".

Διαβάστε Περισσότερα

«Γίνονται υποχωρήσεις στο λαϊκισμό», από ηγεσίες και πολιτικούς που στο παρελθόν, με συνέπεια υποστήριξαν την ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό. Δεν υπήρξε «τρελός φιλελληνισμός», αλλά σίγουρα καταγράφηκε μία ικανότητα για σφαιρική, ολική λύση".

Διαβάστε Περισσότερα

Η πραγματικότητα είναι μία και πολύ ζοφερή. Τώρα έχουμε capital controls και στην ενημέρωση", δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη στα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την παραχώρηση των τηλεοπτικών αδειών.

Διαβάστε Περισσότερα

Στην περίπτωση που η Digea δεν συμμορφωθεί, σχετικά με την διακοπή του σήματος των καναλιών που δεν πήραν άδεια λειτουργίας, τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας υποχρεούνται να πράξουν το καθήκον τους,

Διαβάστε Περισσότερα