Τα πρωτοσέλιδα στα μανταλάκια...

 
 
ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ φάση το Κυπριακό- ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣστη Γενεύη ανάμεσα σε Αναστασιάδη
και Ακιτζί- ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ με τους πολιτικούς αρχηγούς- ΜΟΝΟ ΕΑΝυπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας θα πάει στη Γενεύη ο Τσίπρας-«ΣΕΡΝΕΤΑΙ»και πάλι η δεύτερη αξιολόγηση.
ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:Επαφές με Μέρκελ, Σόιμπλε και Φιγιόν.
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗο δημοσιογράφος του «Βήματος» Στάθης Ευσταθιάδης
BOFAMERRILLLYNCH: Υψηλότερες οι επιδόσεις των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.
 
 
 ΕΘΝΟΣ: Νέα παιχνίδια από την ¶γκυρα στο Κυπριακό. ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΝΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ — ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-  Ο χιονιάς χτύπησε τα νησιά — Καταδίκη για 45.000 ευρώ- Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ… ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ — Στη γιαγιά η επιμέλεια- ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑ — Πρωτοποριακή ανακάλυψη- ΤΕΣΤ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ.
ΤΑ ΝΕΑ: ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ- Κρύο, φόροι και ακυβερνησία — Κυπριακό- ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ «ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ» — Ασφαλιστικό- ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Απειλή για την ανάπτυξη οι φόροι και η άνοδος των τιμών του πετρελαίου- ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΠΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- Φόβοι ότι οι αυξημένες τιμές στα καύσιμα θα πυροδοτήσουν κύμα ανατιμήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες — Ελλάδα – Ευρώπη στην κατάψυξη- ΠΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ — Στο Μαξίμου οι πολιτικοί αρχηγοί- ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ — Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 6χρονου- ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑ — Ιερουσαλήμ- ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: [2017] Η πρώτη εξόρμηση θα περιλαμβάνει 23.300 φορολογικές επισκέψεις- Στόχος οι 50.000- ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΦΟΡΟΕΛΕΓΧΟΥΣ- Ποιοι τίθενται στο στόχαστρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων — [Eurogroup] Απομακρύνονται τα σενάρια ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων στις 26 Ιανουαρίου- ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ- Οι επαφές με τους θεσμούς πιθανότατα θα συνεχιστούν και μετά τον Φεβρουάριο — [ΕΤΑΑ-ΟΓΑ] Ρύθμιση υπ. Εργασίας- ΣΕ 12 ΔΟΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ 2016 — [Απόφαση]- Ο ΕΦΚΑ «ΕΠΑΥΣΕ» 60 ΦΟΡΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα νέα όρια ηλικίας και οι αποδοχές για όλα τα ταμεία-    ΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ 2017 — «Αντίποινα» από ασύλληπτα μέλη φοβούνται στην ΕΛΑΣ μετά τη σύλληψη της Ρούπα- ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ — Φονική επίθεση του ISIS μετά από Νίκαια και Βερολίνο- ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ — Μετά τις αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου- ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Μετά τα Φώτα στο… σκοτάδι! Επιστρέφουν δριμύτεροι οι δανειστές με εκβιασμούς- ΜΕΤΡΑ 4 ΔΙΣ. (ΠΑΛΙ) ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ- Η κυβέρνηση θυσιάζει (!!!) το αφορολόγητο για να σώσει τις κύριες συντάξεις — ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΒΟΜΒΑ Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ — Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ… ΑΛΠΕΙΣ- Υπουργός ¶μυνας: «Έχει να πληρώνει για ψευδή ξενοδοχεία και πόλεις που δεν έχω πάει ποτέ» — ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕ Η Π. ΡΟΥΠΑ.
ΕΣΤΙΑ: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ Κ. ΣΗΜΙΤΗ- Η άποψις Μοσκοβισί για την ένταξη στην ΟΝΕ — Η ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ- Όλα δείχνουν «ναυάγιο» στην Γενεύη.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.


     

Share: