ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ ΤΟΥ 2017 ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

 
 
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του 2017- ΣΤΑ 2,5 ΔΙΣ.οι νέοι φόροι- ΕΥΘΡΑΥΣΤΕΣισορροπίες με τους θεσμούς- ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑολοκληρώθηκε, σ’ αυτή τη φάση,
η διαπραγμάτευση- ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟΚ. Μητσοτάκη κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:Η Ελλάδα αποχαιρετίζει τον σεμνό και άξιο Πρόεδρο.
ΚΥΠΡΙΑΚΟ:Διμερής Τσίπρα-Ερντογάν.
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO:Εθνική γραμμή για το χρέος ζητεί η συντριπτική πλειοψηφία.
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ:Αλλάζει πάλι ο νόμος.
 
Τα πρωτοσέλιδα των ημερήσιων αθηναικών εφημερίδων
 
 
 
 

ΤΑ ΝΕΑ: ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ- Προϋπολογισμός 2017: βαρύ τίμημα με 4 δισ. φόρους και περικοπές σε καύσιμα, τηλέφωνα, καφέ, τηλεόραση και τσιγάρα ο λογαριασμός — ΑΝΑΧΩΜΑ ΦΙΓΙΟΝ ΣΤΗ ΛΕΠΕΝ — Κυριάκος – ¶δωνις στο «Πεντάγωνο»- ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΔΙΜΕΡΗΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ- Στην ατζέντα, εγγυήσεις και ασφάλεια- Πολυμερής διάσκεψη μόνο με συνολική συμφωνία, η θέση της Αθήνας — ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ- Το προσχέδιο του μνημονίου — ΝΙΚΗ ΦΙΓΙΟΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ — ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ 3,3 ΔΙΣ. ΤΟ 2017- Τα 2,78 δισ. από αυξήσεις φόρων και εισφορών, όπως προβλέπει ο προϋπολογισμός — ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ- Συνάντηση Γαβρόγλου – θεσμών — Κωστής Στεφανόπουλος- Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΕΜΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ — Κυριάκος Μητσοτάκης- ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ- Μητσοτάκης, Βενιζέλος, Θεοδωράκης σε κοινό βηματισμό για έναν νέο «πατριωτισμό» ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ — Προϋπολογισμός 2017- ΜΕΡΙΣΜΑ 300 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ — Διαπραγμάτευση – Εργασιακά- ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ  ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ — Κυπριακό- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ — Γαλλία- ΣΑΡΚΟ-ΒΟΡΟΣ ΔΕΞΙΑ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα μυστικά που κρύβει ο προϋπολογισμός- ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΤΟ 2017 — Κοντά σε συμφωνία Αναστασιάδης – Ακιντζί για το εδαφικό- «ΑΓΚΑΘΙΑ» ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ — ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ- Και αλλαγή σκυτάλης Κουμουτσάκου – Κικίλια.
ΑΥΓΗ: Κυβερνητική αποφασιστικότητα για επαναρρύθμιση της αγοράς εργασίας- ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΔΝΤ – ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ- Ο σύνδεσμος βιομηχάνων το πρωί χαράσσει «εθνικές γραμμές» και το βράδυ υποστηρίζει την εργασιακή «ζούγκλα» — Για τις εγγυήσεις στο Κυπριακό- ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
ΕΘΝΟΣ: Εφορία και τράπεζες μπλοκάρουν τη συμφωνία για τη ρύθμιση χρεών- ΒΑΖΟΥΝ ΝΑΡΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ — Διπλωματικός Πυρετός- ΚΡΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΣΙΠΡΑ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ — Ελευσίνα- ΕΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΥΓΑΡΩΝ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός ακραίας λιτότητας που δεν αντέχει κανείς- ΔΥΣΤΥΧΕΣ ΤΟ… ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2017- Προβλέψεις εσόδων 51 δισ. από φόρους — ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ- Προσπαθεί να νοικοκυρέψει το κόμμα ο Κυριάκος.
ΕΣΤΙΑ: ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ- Νέα δεδομένα και κινητικότης στον «μεσαίο» χώρο — ΠΕΝΤΕ ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ- Οι αναμετρήσεις που θα καθορίσουν το μέλλον.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Διαπραγμάτευση κυβέρνησης – κουαρτέτου- ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟ 2017!

 ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Επιβαρυμένοι 1,2 δισ. το 2017 οι φόροι φυσικών προσώπων, 1,3 δισ. οι έμμεσοι, αλλά και οι ασφαλιστικές υποχρεώσεις- ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΦΟΡΩΝ – ΕΙΣΦΟΡΩΝ- Τα αυξημένα έσοδα βελτιώνουν στο 1,09% φέτος (από 0,5%) και 2% το 2017 (από 1,75%) τα πλεονάσματα — [αξιολόγηση] Αγώνας να κλείσει σήμερα ο α’ κύκλος διαπραγμάτευσης, έπειτα από ολονύκτιες συζητήσεις- ΕΥΘΡΑΥΣΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ — Εφάπαξ- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΛΟΓΩ PSI—Crowdfunding- ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ — Μάριο Ντράγκι- ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.
 
 
 
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Προϋπολογισμός αισιοδοξίας για έξοδο από την οικονομική κρίση το 2017- ΑΕΠ 2,7% - ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ 2,4 ΔΙΣ. — «Αγκάθια» σε εργασιακό, εξωδικαστικό συμβιβασμό- ΦΕΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΟΪΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ — Στοιχεία ΤτΕ- ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 1 ΔΙΣ. ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ — Μηχανικοί- ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ — Νέα ρεκόρ στη WallStreet- ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ «ΨΗΦΙΖΟΥΝ» ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΦΙΓΙΟΝ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: 10 ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ- Τι προβλέπει το προσχέδιο του μνημονίου για την επόμενη τετραετία 2017-2020 — ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΦΟΡΟΙ 2,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΟ 2017- Επιβαρύνσεις στη φορολογία εισοδήματος, σε καύσιμα, τσιγάρα, καφέ στον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς — ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑ 703 ΕΚΑΤ. ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ- Παρά την αύξηση αφίξεων κατά 3,5% στο εννεάμηνο — ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ- Οι ελληνικές τράπεζες μετά τη βελτίωση του κλίματος — ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ.

 

 

    

Share: