Συνέντευξη του δημάρχου Ηλιούπολης και προέδρου του ΣΠΑΥ Βασίλη Βαλασόπουλου στον Επικοινωνία 94FM

Δριμύτατη επίθεση τόσο στην πρώην όσο και τη νυν ηγεσία της ΚΕΔΕ εξαπέλυσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ Βασίλης Βαλασόπουλος, αποδίδοντας της ανικανότητά να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές, ο κ. Βαλασόπουλος άφησε να εννοηθεί πως ο πρόεδρος και η ηγεσία της ΚΕΔΕ δρουν με βάσει προσωπικά μικροκομματικά συμφέροντα και πολιτικές φιλοδοξίες…!
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει την ηγεσία που της αξίζει…», δήλωσε με νόημα ο δήμαρχος Ηλιούπολης.
Ο ίδιος αναφερόμενος στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς υπογράμμισε πως αυτή περνά απαραιτήτως, είτε από την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, είτε από την ιδεολογικοπολιτική ήττα του κυβερνώντος κόμματος.
Ακολούθως, ο κ. Βαλασόπουλος μίλησε με την έτερα ιδιότητά του ως πρόεδρος του ΣΠΑΥ, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Δασαρχείου Υμηττού και κατηγορώντας το για πλήρη ανυπαρξία. «Μόνο δίκες μας κάνει το Δασαρχείο, βοήθεια καμία», σημείωσε ο Βασίλης Βαλασόπουλος.
Τέλος, ο δήμαρχος Ηλιούπολης κατέθεσε την απογοήτευσή του για την ένταξη της δημόσιας περιουσίας, την οποία κέρδισε μετά από δικαστικό αγώνα ετών ο Δήμος Ηλιούπολης και οι όμοροι δήμοι, στο Υπερταμείο αξιοποίησης.
«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 9.00-11.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βαλασόπουλουστο παρακάτω link:https://soundcloud.com/jzuriymumdhu/23-09-2016-14mb 

Share: